LASIK-kokemuksia

Viikko 2

20.06.2005 16.50 - terveys 

Kolmas viikko jo menossa ja ei ongelmia. Imukupista tullut pieni punainen läntti toisessa silmässä alkaa olla kadonnut. Hieman on ollut päänsärkyä johtuen valosta, mutta sitä oli ennen leikkaustakin. Liian kirkas auringonvalo kun sattuu välillä vähän liikaa, pitää pysytellä sisällä. Surku kun ei löydy mukavia aurinkolaseja oikein mistään, edelliset alkavat olla naarmuttuneet liikaa.

En huomannut hämärällä autoa ajaessa (ei se kovin hämärää kyllä vielä ollut) mitään halo-efektiä autojen valoissa tai muutenkaan, joten se on hyvä. Joissain kirkkaissa valoissa on näkynyt, mutta niin muistaakseni on näkynyt ihan ennen leikkaustakin. Starburst-ilmiötä ei ole näkynyt ollenkaan.

Yksi uusi "ongelma" on ilmennyt: alkaa rasittaa kun näkee aina! Välillä kaipaa sitä olotilaa kun silmät eivät nähneet kuin suttua, en tiedä miksi. Kai se on vaan rasittavaa nähdä kaikki kaiken aikaa eikä hetkenkään lepoa :)

Comment

Comments

Zyoptix-leikkaus edessä (anon, 17.10.2005 22.57)

Kerro nyt lisää. Mitä nykyään kuuluu.

Suomi voitti Tsekin (anon, 19.02.2006 00.20)

Miten näkyy nykyään, itsekin meinannut leikkaukseen jossain vaiheessa mennä, mutta pitäisi ensin kaivaa tarpeeksi tietoa.

Katja (anon, 06.03.2006 15.10)

Itsekin tässä harkitsen leikkaukseen menoa. Kannustavaa luettavaa!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu